Het barmeubel, de kubusruimte en het beeldscherm boven de bar zijn een constructie van Adriaan Verwée. Voor zijn eerste crox-project, The Final Speech (september 2005), verbouwde hij de smalle en kleinste van beide ruimtes waarover we toen beschikking hadden. Net in die periode kwamen de corridor en de grote zaal achterin ter beschikking. De verbouwing van Adriaan bleef. Aanvankelijk was er discussie over het feit of de werken van Adriaan hoorden te blijven zoals hij ze ontworpen had. Het platform boven de kubusruimte werd gedurende enige tijd gebruikt als podium, maar zowel de trap als het barmeubel werden gauw smerig. In 2006 betegelden Pieter Degand en Laura van het barmeubel. Pieter wist hoe het moest, hij had het vaker gedaan. De kantoorruimte, een ontwerp van Joris Van der Borght, kwam er in 2007.
Tot 2006 werd met brouwers gewerkt of reden we naar de Colruyt, als we wat nodig hadden. In 2007 beslist Laura van om voor de drank met Melanie's World samen te gaan werken, de exotische nachtwinkel in 't Patershol. Dat zorgt voor een nieuwe drankkaart met Saison bier en Orval en geen Inbevproducten, wat een succesformule blijkt. Vanaf eind 2007 is er ook Martens Pils, een Limburgs product, wereldwijd verspreid maar in Vlaanderen zo goed als onbekend. Ze hebben het in Kameroen en Senegal, wereldwijd in 80 landen, je kan het overal drinken maar in Gent alleen in Croxhapox. Dat heeft met de marktstrategie van de producent te maken. Ze steken geen energie in het bekampen van het Inbevmonopolie, vernemen we. In Vlaanderen is Martens overigens de enige brouwer die ook een Saison bier op de markt brengt.
In 2008 worden Rochefort 10, tripel Karmeliet en bio groentensap aan de drankkaart toegevoegd.
De wijn varieert. We volgen het aanbod van Melanie's World. Eerst is er Père Guillot, een Côtes de Nîmes, wit en rood. Later stappen we over op Pago de Ados, wat tijdelijk aangevuld wordt met Pittacum, een robuuste rode wijn waarvoor ze de menciadruif gebruiken, een druif die het goed deed in de Middeleeuwen, daarna in onbruik raakte en op gegeven ogenblik zelfs bijna uitgestorven was. Het is een wijn met een diepe en lange nadronk.
Tegenwoordig serveren we Casa Maria, een tempranillo uit Sierra y Leon.