fbpx Snopek, Alda | croxhapox

Snopek, Alda

april 2005 - Tunnel-Vision. Performance, videoprojectie en foto's. Een performance, met videoprojectie, in de smalle ruimte die een jaar later in keuken transformeert. De performance is het startpunt van een reeks werken met lichaam en identiteit als actieradius. Tijdens de Tunnel-Vision performance hijst ze zich tussen de dicht bijeenstaande muren van wat later de keukenruimte wordt tot helemaal tegen het plafond. De performance eindigt met een videoprojectie van het gefilmde op het eigenlijke beeld. Het gefilmde en het eigenlijke beeld zijn identiek. De projectie zorgt voor een hallucinante afwijking.
mei-juni 2005 - BASICS 2#1.
april 2006 - BASICS 2#2.
mei 2006 - Twins, videopresentatie in kubusruimte. Crox-card nr 31. De performer draait in zichzelf in een ruimte die uit twee lichamen bestaat, waaraan een derde lichaam toegevoegd kan worden, de ruimte waarin de lichamen ronddraaien, twee lichamen en tegelijk hetzelfde lichaam, zonder andere identiteit dan de omkering. In die omkering is een voltooiing zonder eindpunt. Het begin.
november 2006 - BRAINBOX unit 6. Met Merlin Spie en Ludo Engels. Een van de hoogtepunten van het project.
mei 2008 - DRIFT, videopresentatie.
mei 2009 - Zennestraat 17, Brussel. Videopresentatie. Met Christophe Lezaire, Johan De Wilde, Marc Coene, Julian Moran en Steffie Van Cauter.