uithangbord

Het uithangbord.

Het blauwe uithangbord.

Het blauwe uit restafval vervaardigde uithangbord.

Het midden april 1990 uit restafval vervaardigde blauwe uithangbord.

Het twee maanden nadat het uit restafval vervaardigd werd door Dirk Vanderhaeghen gefotografeerde blauwe uithangbord.

Het maanden voordat het door Dirk Vanderhaeghen gefotografeerd werd door Wouter Cox gefotografeerde met restafval gemaakte blauwe uithangbord.

Het door Dirk Vanderhaeghen en Wouter Cox gefotografeerde blauwe, uit restafval vervaardigde uithangbord dat er kwam na een opmerking van Edwin Carels.

Het na een opmerking van Edwin Carels door Hans van Heirseele met junk en restafval vervaardigde en later door Wouter Cox en Dirk Vanderhaeghen gefotografeerde blauwe uithangbord.

Het door Hans van Heirseele na een opmerking van Edwin Carels met restafval gemaakte en later door Wouter Cox en Dirk Vanderhaeghen gefotografeerde uithangbord dat van april 1990 tot mei 1991 aan de gevel van Beverhoutplein 7 hing.

Het van april 1990 tot mei 1991 aan de gevel van Beverhoutplein 7 hangende uit restafval vervaardigde en met een spuitbus blauw gespoten uithangbord, ontworpen door Hans van Heirseele na een opmerking van Edwin Carels, eerst gefotografeerd door Wouter Cox, later door Dirk Vanderhaeghen, dat in de lente van 1993 enkele maanden na het stopzetten van de activiteiten in de tuin van Aannemersstraat 54 belandde.

Het uit junk en restafval vervaardigde en met een spuitbus blauw gespoten uithangbord, een maaksel van Hans van Heirseele nadat Edwin hem iets over de weinig esthetische vellen quarto aan de ruitjes gezegd had, dat na een periode van plusminus een jaar - toen het aan de gevel van Beverhoutplein 7 hing waar het door Wouter Cox en Dirk Vanderhaeghen gefotografeerd werd - in de tuin van Aannemersstraat 54 terecht kwam waar het tussen struikjes en wingerd aan een muurtje hing tot het eind 1994 opnieuw in gebruik genomen werd.

Sinds oktober 2003 hangt het op het woonerf, vlakbij de poort.