fbpx van de putte, bob | croxhapox

van de putte, bob

crox 372, een project in de kubusruimte
mei-juni 2011

Spanbandjes, elastiekjes, schuursponsjes, penselen, acrylverf, wc-papier, verpakkingslint, wasknijpers, doekje, ballonnen, koffieverpakking, rietjes, gevonden doos en ballonnen, strijkparels, fluorescerende verf, canvas, confetti, impressionistisch landschapje, isolatiemateriaal, kaarsvet, scoubidou bedrading, blanco puzzel, blocnotes in 6 kleuren, post-it's en paperclips, okkernoot in bladgoud, vaatdoek, isomoblokken, bureaucratisch zelfportret, serpentines, een straatnaam, tape, en de verpakking, papier uit de papierversnipperaar van het SMAK, er aangetroffen tijdens de voorbereiding van inside installation, roest van kruiwagen, kauwgom, canvas op canvas, 100% afwasbaar, lettermal, kleefband en krantenpapier, olielandschap, enveloppes, KARTENSET, gedroogde acrylverf, keien, een machinegeweer, rode spuitbusverf, punaises, lijmpistool, vetkrijt, spieraam, een Tuymans (acryl), chipsverpakking, eikels, knikkers en ook nog de stenen van Zaza.

Drumperformance van Lieven, broer van, in de kubusruimte. Het drumtoestel bestaat uit twee (of meer) schilderdoekjes, strak aangespannen.
Een greep uit de familie- en/of vriendenkring: Petra, Barbara, Dimitri en Jenny, de mama, Dante ook, Martine, de moeder van Dante, Chris, geen familie Chris, Peggy van Anna, Juta en Iva, Sisi de dochter van Chris, en, wacht even, Lieven, en Carolus ook, Carolus ook, en Lieven is de vader van Dante, en Victor, dat is mijn zoon, zegt Bob.

Inge Braeckman (H-art 82, blz. 16): CONCEPTUELE UITVOERINGEN IN CROXHAPOX. 'Tot slot is er nog een ruimtevullend sculpturaal werk te zien van Bob Van de Putte, die met rietjes, sponsen, wasknijpers, rekkers enzovoorts aparte werken tot één installatie componeert.'