fbpx sponsor | croxhapox

sponsor

In de En Passant catalogus (crox 18, 1991), En Passant 25 instalramen, figureren vijftien sponsors: Noordstarfonds, Backstage (binnenzijde kaft vooraan), Fnac (binnenzijde kaft achteraan), Taxistop, Hans Rousseau, H. Kleemans (bewegende blikvangers), Philippe Debeerst (een fotograaf), GHOST (een kledingzaak), Alternatief en het Foetonhuis (beide zaken stellen ook een uitstalraam ter beschikking), Damberd Jazz Cafe, Indruk, Walter Strybol (glas- en glasdecoratiewerken), Lesaffre, Copy Center en Double Face, dat er uitspringt met de slogan 'in niets is 'n mens zo bloot als in z'n kleren, toch?' Het is Frank Van den Eeckhout die instond voor het bijeengaren van projectsubsidie en sponsors.

Met Open Deuren (crox 51, 1996), wat zich tot een losbladige brochure beperkt, is Noordstarfonds opnieuw van de partij. Andere sponsors zijn Color Center, McDonalds (een vestiging in de Dendermondsesteenweg), Drukkerij Sint-Joris, Frituur Cathy en bakkerij L. Baccaert-Bader. Het project heeft ook de steun van Stad Gent en de Provinciale Uitleendienst.

De Gentse vzw De Sloep springt bij voor enkele vertalingen van Over Croxhapox, een project van Daniël Dewaele (2011).

Akzonobel /levis/ sponsort sinds circa 2006. De leveringen beperken zich tot primer en een viertal kleuren: wit, zwart, Marrakech (eierschaalwit) en muisgrijs.