fbpx Delodder, Tuur | croxhapox

Delodder, Tuur

Een van de groepsleden van KAMP, een kunstenaarscollectief dat aanvankelijk - net als HAP enkele jaren eerder - 3D als uitvalsbasis heeft (intussen Multimediale Vormgeving, KASK).
TD maakt deel uit van de werkgroep die zich in 2004 en 2005 over het project van Tazro Niscino buigt, een project dat uiteindelijk door het SMAK uitgevoerd wordt. In 2005 volgt Tankgarage, een werk in situ in Zelzate met docu-display in croxhapox.
Ontroerend moment tijdens een tussentijdse jury aan het KASK: Tuur motiveert het feit dat hij er niet in slaagde om in zijn werk een doorbraak te realiseren. In dezelfde periode neemt hij met KAMP deel aan beide edities van Basics 2. KAMP neemt ook deel aan Verzamelwoede, na de sequel van Basics 2 opnieuw in Abdij Maagdedale, waar ze een bijzonder ingenieuze ingreep realiseren, een stapelkast die als een van de vele honderden objecten op de 50 meter lange tafel staat. Een detail: de schuifladen van de stapelkast steken dwars door de muur van de bovenzaal.
TD is een van de stichtende leden van IPS, een tentoonstellingsplek op de bovenverdieping van het International Press Centrum aan de Rooigemlaan.