fbpx zithoek | croxhapox

zithoek

1. De videozithoek. Aan het eind van zomer 2012 verkast de presentatie van TVF art doc cinema van de videoruimte, achterin het pand, naar een zithoek boven de kubus en wordt voor het TVF-programma niet langer gebruik gemaakt van een beamer maar van een flatscreen.
2. Van mei tot september 2009 is er een knusse zithoek in de hall. Johan Boutelegier had een nieuwe sofa gekocht. Johan Boutelegier? Jawel. Johan Boutelegier. Johan Boutelegier had toen net een nieuwe sofa gekocht. De oude, een met bruin linnen overtrokken driezit, kwam in het bezit van Laura van. Aan het eind van zomer 2012 kwam het meubel opnieuw in croxhapox terecht, in de videozithoek dit keer.
3. Tijdens zomer 2007 werkte Joris Van der Borght boven de kubus, zoals bekend een ontwerp van Adriaan Verwée, een kantoorinrichting af, wat tot eind 2011 de zithoek werd van wie op donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen de taak van suppoost had. Aan het eind van zomer 2012 werd het kubuskantoormeubilair ontmanteld en in de hall aangebracht, wat sindsdien - onder de industriële warmteblazer - de vaste stek werd van onder andere Ann en Laura, en de plek waar de vele vergaderingen plaatsvinden. Aan de zithoek in de hall, normaal gesproken die van de suppoost maar tijdens de opbouwperiodes ook die van kunstenaars en kunststudenten, wordt op gegeven ogenblik een rode tafel toegevoegd.